Fudbaleri Srbije stigli su u Melburn uoči utakmice sa Australijom koja će se igrati 7. juna. Fudbaler Mančester sitija Aleksandar Kolarov rekao je za sajt FSS-a da su igrači još umorni od puta, ali i da će dati sve od sebe da ostvare dobar rezultat.

Aleksandar Kolarov, Srbija-Juzna Koreja, 2011

„Nekoliko puta sam pitao cimera Bobana Rajkovića koliko je sati i koji je dan. Zbog stalnog računanja vremenske razlike sve je poprilično zbunjujuće. Mislim da ćemo polako ući u ritam i biti spremni za utakmicu. Čitali smo po novinama da ćemo imati podršku sa tribina ali na aerodromu su pomalo iznenadili. Oseća se koliko im znači što smo im doneli malo ‘našeg neba’. Bila bi prava stvar da im se odužimo i igrom odnosno rezultatom“, rekao je Kolarov.

On je dodao i da je mnogo boleo poraz od Australije na Mondijalu u Južnoj Africi.

„Posle se polako zaboravilo na to. Počela je sezona, svašta smo doživeli od prošlog leta. Ostaje žal jer smo možda mogli do nekog istorijskog rezultata za naš fudbal da dođemo. Pobeda ovde u Melburnu u prijateljskoj utakmici, ne bi nadoknadila taj minus iz Afrike ali bi bila makar kakva-takva uteha“, naglasio je Kolarov.

Izvor: BlicSport