„Blic“ je juče popodne uspeo da uspostavi kontakt sa smenjenim selektorom, Radomirom Antićem koji se nalazio u Madridu.

– Hvala na pozivu, ali danas nisam u situaciji da govorim. Učiniću to sutra (četvrtak, o. a.) i sve ću reći – rekao je Antić.

Šta je to sve, saznaćemo danas. Nezvanično, selektor ne namerava da oprosti ni jedan jedini evro predviđen ugovorom koji je potpisan u decembru o čemu će na sudu brigu brinuti njegov pravni zastupnik, advokat Miodrag Ražnatović. Takođe nezvanično, selektor razmišlja da tuži pojedine novinare zbog uvrede časti i zbog toga „što su se stavili u službu FSS u kampanji koja je povedena protiv njega“ .

Opet nezvanično, čujemo da je sve bilo organizovano da Antić „tajno“ uđe u svlačionicu na poluvremenu meča sa Slovenijom (iako je bio pod suspenzijom) što bi, naravno, bilo otkriveno i on još drastičnije kažnjen, ali okruženje selektora tvrdi da je on „prozreo igru i izbegao zamku“.

Bilo kako bilo, jučerašnjom odlukom Izvršnog odbora FSS pre je stavljen zarez na „slučaj Antić“ nego tačka. Ćeraće se još…

Odluka Saveza o raskidu ugovora sa selektorom Radomirom Antićem zatekla je Miška Ražnatovića, menadžera našeg stručnjaka. Iako je poslednjih dana bilo dosta govora o smeni stratega „orlova“, Ražnatović je tada govorio da o toj temi može da razgovara tek ako se razlaz desi. I desio se.

– Zaista sam iznenađen jer mi je 10. septembra stigao predlog aneksa ugovora sa rokom za odgovor od pet dana. Ja sam juče ujutru poslao odgovor da želimo da nam se razjasne nejasnoće u pojedinim članovima tog aneksa, a 45 minuta kasnije obavešten sam da je Savez raskinuo ugovor – objasnio je svoje iznenađenje Ražnatović.

On dodaje da je postupak Saveza nelegitiman.

– Načinom na koji je prekinuta saradnja je prekršen ugovor. Ne mogu sada da kažem koji će biti naši sledeći koraci, još uvek nismo doneli odluku šta ćemo raditi. Trebalo bi najpre da razgovaram s klijentom, ali svakako da ćemo pokušati da ostvarimo svoja prava. Uz to još odranije postoje dugovanja Saveza prema selektoru Antiću koja nisu isplaćena – dodao je Ražnatović.

Povezane vesti