„Orlovi“ su na Farskim Ostrvima prvi put od kako ih predvodi Radomir Antić bili bez selektora na zvaničnoj utakmici. Kako je to izgledalo, mogli smo sinoć da se uverimo, ali je selektor Antić na poslednjoj konferenciji uoči početka meča imao zanimljive opservacije na temu vođenja tima sa tribina.

Radomir Antic, selektor Srbije

Podsetimo, kormilar nacionalnog tima Srbije je zbog psovanja urugvajskog sudije Horhea Larionde na meču Svetskog prvenstva protiv Australije suspendovan sa četiri utakmice, koje će odraditi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

– Znači nam to što nema atletske staze pored terena, jer se tako olakšava komunikacija – rekao je Antić o stadionu u Toršavnu.

Na pitanje srpskih novinara da li je bilo nekih dogovora o vođenju utakmice sa zamenikom Aleksandrom Jankovićem, koji je nedavno priključen stručnom štabu, i za koga se mislilo da će voditi te četiri utakmice, Antić je oštro odgovorio:

– Ko vam je rekao da je Janković moj zamenik? On je samo član stručnog štaba. Komunikacija je usmerena ka stručnom štabu, koji je na klupi. Da budemo jasni – odgovorio je Antić.Ostaje samo pitanje kako će se rešiti komunikacija na stadionima Crvene zvezde, gde će se igrati mečevi protiv Slovenije i Estonije, i Đenove, na kojem će Italija ugostiti „orlove“.

Povezane vesti