Selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Radomiru Antiću kako stvari stoje dani na klupi „orlova“ su odbrojani i sva je prilika da će naredne nedelje dobiti otkaz.

U Fudbalskom savezu Srbije danima intenzivno rade na sprovođenju ove ideje u delo, a povod bi trebalo da bude činjenica da iskusni stručnjak još nije potpisao aneks ugovora po kojem bi trebalo da mu se redukuje plata.

Ukoliko to ne učini što pre, sigurno je da će dobiti otkaz, a na njegovo mesto mogao bi da dođe Vladimir Petrović Pižon, sa kojim je već postignut dogovor. Antić se u izjavi za Kurir, s druge strane, ne uzbuđuje mnogo zbog toga, već ponovo priču prebacuje na drugu stranu, odnosno na FSS. Selektor „orlova“ tvrdi da ga novinari bojkotuju.

– Nemam šta da pričam, niti mislim da za tim ima potrebe. Vi novinari mogli biste da se odlučite šta hoćete, jer sam rekao kako nema nikakvih problema da se jednom nedeljno vidimo i razgovaramo. Treba samo da se dogovorite s portparolom Saveza Aleksandrom Boškovićem. Međutim, vi to nećete, a koliko vidim, čak postoji i neki bojkot s vaše strane. U redu, radite kako god mislite da treba – rekao je Radomir Antić za Kurir.

Na konstataciju da bi u vanrednim okolnostima, kad mu otkaz visi nad glavom, ipak nešto trebalo da kaže, Antić je kratko dodao:- Ne delim vaše mišljenje da je u pitanju vanredna situacija!

Povezane vesti