Radomir Antić, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, saopštiće u subotu spisak igrača za prve dve utakmice „orlova“ u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će se 2012. godine održati u Poljskoj i Ukrajini.

Srbija će na početku novog kvalifikacionog ciklusa najpre gostovati na Farskim Ostrvima, gde će u Toršavnu nastupiti 3. septembra, a četiri dana kasnije na stadionu Crvene zvezde „orlovi“ dočekuju Sloveniju.

Podsetimo, UEFA je odlučila da se od sada kvalifikacione utakmice igraju petkom i utorkom, kako bi igrači u klubovima bili dan ranije na raspolaganju za mečeve koje slede.

Pripreme našeg nacionalnog tima počeće u ponedeljak, 30. avgusta, a konferencija za novinare selektora Antića biće održana u beogradskom hotelu „Balkan“ u subotu od 12 časova.

Tom prilikom očekuje se da će strateg naše nacionalne selekcije saopštiti ko će ga, zbog suspenzije FIFA, menjati na klupi tokom četiri naredna takmičarska meča. Kako je Blicsport.rs ranije najavio, glavni kandidat za Antićevu „produženu ruku“ je Aleksandar Janković.

Povezane vesti