Fudbalski klub Atletiko Madrid mogao bi da iskoristi oklevanje Juventusa i ovog leta pojača svoje redove Milošem Krasićem. Prema pisanju španskih medija „jorgandžije“ već nekoliko meseci prate Krasićeve partije, a posebno su na njegove igre obratili pažnju tokom Mondijala.

Milos Krasic, Srbija-Gana, SP 2010

Trener Kike Sančez Flores želi da izvrši određene promene u veznom redu, a kao jedna od glavnih opcija u njegovoj viziji novog Atletika je upravo član moskovskog CSKA, Krasić.

Ipak, da bi se išta od ovog transfera desilo potrebno je da madridski klub najpre proda Simaa Sabrosu, kako iz finansijskih razloga, tako i zbog neophodnog mesta u Floresovoj 4-4-2 viziji fudbalske igre.

Ukoliko Portugalac promeni sredinu ovog, a ne narednog leta kada mu ističe ugovor, te tako bude obezbeđen novac za dovođenje Krasića, srpski reprezentativac bi preuzeo mesto desnog krila od Rejesa. On bi se preselio na levu stranu – onu koju je do sada „držao“ Simao.

Ostatak ofanzivnog dela Atletika bio bi isti: uz Krasića i Rejesa po krilima, za srednji deo veznog reda brinuli bi Raul Garsija i Brazilac Paulo Asunsao, a u napadu bi ostali argentinski reprezentativac Serhio „Kun“ Aguero i najbolji fudbaler ovogodišnjeg Mondijala Dijego Forlan.

Povezane vesti