Krenulo mu u životu, on je dete sreće…

Upravo ovim stihovima bi mogli opisati sve ono što se u poslednje vreme dešava u životu Branislava Ivanovića.

Golovi u engleskoj premijer ligi i ligi šampiona postali su, pa skoro svakodnevnica Baneta Ivanovića, a samim tim je postao jedan od ljubimaca plavih iz Londona. Ovih dana njegovu sreću će mu upotpuniti i supruga Nataša koja treba da rodi bliznakinje.

Da, očekujemo bliznakinje. Supruga treba svakog dana da se porodi. Jedva čekam!“, rekao je Ivanović.

Branislav se osvrnuo i na rezultat reprezentacije Srbije u prijateljskom meču protiv Bugarske i zaključio, kao i mnogi da je jako važna ta utakmica u svakom pogledu, ali da to nije konačna situacija reprezentacije. On se nada da je to bio samo početak dokazivanja da se Orlovi još jednom mogu izdići nad problemima i uspeti u onome što najbolje rade.

On nije bio član reprezentacije koja je pred praznim tribinama dočekala Azerbejdžan pre nekoliko godina i izjavio:

„Nisam igrao na toj utakmici. Biće mi ovo prvi put u karijeri da igram pred praznim tribinama. Teško je kad nemaš podršku, pravih iskrenih navijača na domaćem terenu. Znamo svi, nije fraza, da je svakom timu lakše kada igra kod kuće uz podršku navijača, da ima vetar u leđa. Nažalost nama je ovo nametnuta situacija i ne možemo ništa da promenimo. Pokušaćemo da se priviknemo na takvu atmosferu i da pobedimo Irce“.

Mirjana Petković