Došli smo i do najisturenijih igrača naše reprezentacije, igrača čiji je zadatak da postižu golove. Od njih se u svakoj utakmici očekuje najviše i samim tim pritisak na njih je u neku ruku i najveći, jer trebaju da opravdaju ukazano poverenje selektora iz utakmice u utakmicu time što će zatresti protivničku mrežu.

Nimalo lak zadatak za selektora da odabere ko će u sledećoj utakmici biti zadužen da zadaje glavobolju protivničkoj odbrani i golmanima svojim šutevima na gol. Vi odaberite iz liste ko pa vama zaslužuje da zaigra u napadu „Orlova“:

Ko po vama treba da se nadje u napadu nase reprezentacije? (odaberite 2 fudbalera)

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Ostale ankete su kao što već znate još uvek aktivne i možete glasati kako za golmane, gde još uvek vodi Vladimir Stojković, tako i za odbrambene fudbalere, gde najviše glasova imaju: Branislav Ivanović, Nemanja Vidić, Aleksandar Kolarov i Neven Subotić, a i za igrače u veznom redu gde za sad po vašim glasovima najviše ih imaju: Miloš Krasić, Zoran Tošić, Zdravko Kuzmanović i Dejan Stanković.

Ukoliko od navedenih fudbalera po vama neko ne zaslužuje mesto u startnih 11, glasajte i možda će vaš glas promeniti stanje na listi.

Glasanje ćemo zaključiti 7. Oktobra na dan utakmice sa reprezentacijom Italije.

Budite uz nas i pomozite selektoru Srbije, glasajte i odaberite idealnih 11 reprezentacije Srbije!

(Beli Orlovi, D. Jevremović; Foto: Reuters)