Fudbaler Osasune Dejan Lekić se u Kupu kralja konačno upisao u strelce posle čega je postavio skroman cilj za ovu sezonu – deset golova.

Dejan Lekić, prijateljska utakmica Srbija-Japan, April 7, 2010

Bivši napadač Crvene zvezde je dugo čekao na svoj prvenac na zvaničnim utakmicama za Osasunu, imao je problema sa kilažom, adaptacijom na novu sredinu i španski način igre, ali posle gola u porazu od Deportiva (2:1) veruje da će se sve promeniti.

“Posle prvenca, sve je bolje. Žao mi je što nas je Deportivo eliminisao, ali moramo da gledamo u budućnost. Uveren sam i da ću ja biti bolji i postizati još golova. Cilj za ovu sezonu je deset pogodaka”, rekao je Lekić, koji je plaćen 2,6 miliona evra.

On je rekao da mora još mnogo da radi da bi se ustalio u prvoj postavi ekipe. Podršku je dobio i od navijača koji su na Rijazoru skandirali “Leka, Leka”.

“To me je impresioniralo. Ovo je sjajan klub, publika je uz mene i to je veoma važno. Verujem da ću uspeti u Osasuni, znam da sam sposoban za to. Želim da budem redovan starter, ali to je odluka trenera. Dosta sam napredovao, sredio kilažu, a polako učim i jezik. Moram još da radim na snazi i kondiciji, ali i to će doći”, rekao je Lekić.

Povezane vesti