Nikad ne reci nikad, ali kapiten planira da igra još četiri godine i sebe ne vidi u srpskom fudbalu. Motiv najveći na predstojećem Mondijalu, iako je igrao i u Francuskoj i Nemačkoj.

Dejan Stanković je bio veoma iskren kada su ga gledaoci SOS kanala pitali o povratku u Srbiju.

„Ne razmišljam o tome, igraću još četiri godine, a posle ko zna. Ipak, treba biti realan, dugo sam u Italiji, želim da se moji sinovi školuju tamo, a posle će sami birati svoj put“, rekao je naš kapiten i dodao da bi jedino mogao da se vrati u Zvezdu, ali da je to daleko…

On kaže da će predstojeće prvensto sveta za njega biti najznaačajnije.

„Najveća je odgovornost pa je jasno zbog čega je motivacija ogroman. Pre 12 godina sam bio deo možda najtalentovanije generacije u istoriji, ali su ti igrači bili u zenitu. Sankcije su ih sprečile da zaigraju kada su bili najbolji. Pre četiri godine smo bili dobra grupa, ali nismo uspeli da prevaziđemo poraze, da ostanemo jaki kad su kola krenula nizbrdo. Zbog toga očekujem ovaj Mondijal kao najznačajniji u karijeri“, dodao je Stanković.

Otkrio je da ima sjajan odnos sa Antićem.

„Imam puno poverenje u njega, ne samo ja, već i ostali. Kako bi bilo drugačije kad je iz nas izvukao maksimum“, zaključio je Deki.

Izvor: Sportske