Sjajan dan za srpske reprezentativce! Milan Lane Jovanović je letos promovisan kao veliko pojačanje Liverpula, no ono što se očekivalo od njega dugo se čekalo. Naravno – golovi! Lane je prekinuo niz posta u utakmici Karling kupa koju je njegov tim odigrao protiv Nortemptona, kada je u devetom minutu na asistenciju Danija Aggera postigao gol.

Milan Jovanovic, prvi gol u dresu Liverpool-a

Jovanović je bio jedna od retkih svetlih tačaka u sramotnom izdanju Liverpula, koji nije uspeo da za 90 minuta slomi otpor insipirisanih gostiju, što im se osvetilo u penal-seriji.

Na apeninskom poluostrvu odigrane su utakmice 4. kola SERIE A! Na utakmici Inter – Bari, Rafael Benitez je ulogu vođe svog tima dao je Dejanu Stankoviću. Kapiten orlova je znao da opravda ulogu kapitena, i odužio se sjajnom asistencijom Militu kod četvrtog gola! Posle ovakve utakmice, pretpostavljamo da će Stanković da vodi Inter i u narednoj utakmici, koju će zbog bolesti propustiti Havijer Zaneti, standardni kapiten šampiona Italije!.

Dejan Stankovic, Inter

Ko zna, ako se Srbin pokaže i u toj utakmici, možda dobije priliku da sa trakom na ruci vodi svoj tim cele sezone, kao njegov sunarodnjak Vidić!

Autor: Mirjana Petković

Povezane vesti