Najveća sapunica srpskog fudbala ovog leta završena, Mrđa potpisao za švajcarski Sion. Reprezentativac Srbije i sada već bivši kapiten Vojvodine Dragan Mrđa karijeru nastavlja u Sionu.
Na zvaničnom sajtu švajcarskog prvoligaša navodi se da je Mrđa već potpisao trogodišnji ugovor i da se novoj ekipi priključuje u četvrtak uveče.

Dragan Mrdja za vreme utakmice Japan-Srbija

Predsednik Siona, boravio je u sredu u Beogradu i pratio igru Mrđe na prijateljskoj utakmici Srbija – Grčka. Sama činjenica da je iz ovog kluba stigla najviša delegacija, za razliku od „emisara“ Olimpijakosa, Rapida…govori da je predsednik tog kluba došao u Beograd u nameri da završi posao.

Tako je završena „sapunica“ koja je došla do svog vrhunca u sredu kada je Crvena zvezda poslala zvaničnu ponudu i pridružila se Partizanu…

Podsetimo, tokom leta nekolicina klubova navodno se interesovala za ovog igrača: Bursa,Trabzon, Erkules, Bordo, Partizan, Zvezda, Rasing…

Na kraju ove „sage“ Mrđa prelazi u redove dvostrukog šampiona Švajcarske, ekipu kojoj i dalje igra nekadašnji napadač Partizana Goran Obradović.

Povezane vesti