Prvi potez Save Miloševića na mestu direktora svih reprezentacija je napravljen, Drulović selektor omladinske reprezentacije, Mitar Mrkela pomoćnih Save Miloševića.

Drulović selektor omladinaca


Zoranu Mariću je ugovor istekao ali on je imao dogovor sa ljudima iz Saveza da će ga produžiti ali dolaskom novih ljudi stvari su se promenile.

Stigao je Milošević, doveo svog kandidata“, rekao je Marić i otkrio da je u martu postigao dogovor da produži boravak na klupi juniora.

Milošević je za selektora imenovao svog nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Ljubinka Drulovića koji je u prethodnom periodu radio u Angoli, Sloveniji, Banatu iz Zrenjanina i drugoj portugalskoj ligi.

„Orlići“ su posle sjajnih kvalifikacijama u kojima su eliminisali Nemačku neslavno prošli na Evropskom prvenstvu gde su zabeležili sva tri poraza, od Francuske, Engleske i Hrvatske.

Drulović će debitovati na prijateljskim utakmicama u avgustu i septembru a na proleće će se boriti za plasman na EP u Litvaniji.

Ne znam dobro ekipu dva duela sa Rusijom u avgustu će mi pomoći da sagledam mogućnosti, čuo sam da je ova generacija veoma kvalitetna“, rekao je novi selektor „Sportskom žurnalu“.

Da napomenemo, Milošević kao direktor svih reprezentacija ima pravo da izabere selektora za mlađe kategorije i mladu reprezentaciju ali za „A“ tim nema pravo izbora.

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)