Da se slava Orlova širi u Srbiji znamo zahvaljujući stalnom izveštavanju medija, intersovanju građana i strasnom navijačkom pohodu koji je u Srbiji pred kulminacijom, u susret 11. junu.

Ali da se ista nacionalna euforija za fudbalom, kao vetar u leđa našoj reprezentaciji prenosi i na druge kontinente gde žive naši ljudi, saznali smo ovih dana. Naime u Čikagu, jednom od najmnogoljudnijih srpskih gradova u Americi i dijaspori uopšte, ovih dana osnovan je Fan klub Orlova koji već broji preko 10.000 članova. Osnivači su Bojan i Lana Krljanac, koji u ovom gradu žive već deset godina. Kao što orlovima i dolikuje da su u visinama, sa sinovima Filipom (5) i Markom (3) najmlađim članovima ovog Fun kluba, slikali su se u srpskim dresovima na najvišoj zgradi severne hemisfere Seers Tower-u.

Ako dobre želje i energija, uz sportski duh i borbenost naših i Antićevih orlova mogu biti dodatni podstrek ka ostvarenju zajedničke želje, onda je i ovaj navijački pozdrav iz daleka upravo to – prava slika ljubavi prema nacionalnom timu.

Izvor: Economy.rs