Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije razmotriće status selektora A reprezentacije Radomira Antića i selektora mladih Ratomira Dujkovića već u petak u 14 časova. Sednica je zakazana u kratkom roku, biće održana u hotelu Hajat, a obraćanje novinarima i javnosti je zakazano za 16 časova.

radomir antic zatecen

FSS u zvaničnom saopštenju navodi da su teme „stanje u FS Beograda i aktuelna situacija oko selektora A i mlade reprezentacije“.

„Sednica Izvršnog odbora je u kratkom roku zakazana iz dva razloga. S jedne strane, potrebno je da se analizira kompletna aktuelna situacija u Fudbalskom savezu Beograda, a sa druge članovi odgovornog tela razmatraće i status selektora A reprezentacije Radomira Antića i selektora Mlade reprezentacije Ratomira Dujkovića. Takođe, biće reči i o drugim važnim pitanjima“, saopštio je FSS.

Iako se u saopštenju koristi termin „razmotriti“, pretpostavlja se da je odluka već doneta jer je predsednik FSS Tomislav Karadžić nakon poraza od Grčke rekao da „ovako više ne ide“ i najavio promene. Opširnije o tome pročitajte ovde.

Povezane vesti