Predsednik fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i generalni sekretar Zoran Laković poželeli su sreću svima koji će reprezentovati Srbiju na Olimpijskim igrama u Londonu bez obzira na to što fudbaleri neće igrati na ovom takmičenju.
FSS poželeo sreću Olimpijcima

U pismu koje je poslato na adresu Olimpijskog komiteta Srbije piše:

Poštovani gospodine Divac,

Dragi srpski olimpijci,

zadovoljstvo nam je da Vam se u ime fudbala, kao najpopularnijeg i najmasovnijeg sporta, obratimo sa iskrenom podrškom i željom da nas svi srpski olimpijci dostojno reprezentuju na Olimpijskim igrama u Londonu. Uvereni smo da naš sport ima čime da se ponosi i da će svaki takmičar pružiti svoj maksimum kako bi ostvario što bolji rezultat i obradovao čitavu naciju.

Učešće na najvećem planetarnom događaju predstavlja prvorazredni izazov, ostvaranje najvećih sportskih snova. Olimpijske igre okupljaju najsposobniji i najzdraviji deo čovečanstva i samo učešće već predstavlja veliki uspeh. I u vrhunskoj konkurenciji naša Srbija ima šta da pokaže i zato ćemo svim srcem biti uz svakog našeg takmičara.

Kao članovi olimpijske porodice, iako nas fudbalski reprezenti neće predstavljati u Londonu, želimo da potvrdimo sportsku slogu i kolegijalnost, koja treba da krasi srpski sport u celini. Ubeđeni smo da će veliki talenat i veliki rad na pripremama dati i zaslužene rezultate iskovane u olimpijskim medaljama…

U to ime, sa maksimalnom podrškom i najlepšim željama pratimo sve srpske takmičare do ostvarenja olimpijskih snova… – navedeno je u saopštenju FSS-a.

Redakcija sajta BeliOrlovi.rs takođe želi da poželi puno uspeha srpskim sportistima na najvećem planetarnom sportskom događaju.

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)