Iako je do sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije ostalo još četiri dana, već sada je mnogima jasno da će na njoj vrlo moguće doći do smene selektora „A“ tima.

Vladimir Petrovic selektor reprezentacije Srbije?

Kako se nezvanično saznaje, Radomira Antića će zameniti Vladimir Petrović Pižon.Beogradski mediji dobili su potvrdu iz FSS da se pričalo sa Petrovićem, koji je i u avgustu bio prva opcija umesto Antića. Ono što je još interesantnije je da bi novi direktor reprezentacije mogao da bude još jedan Petrović i to Ljupko, piše Sportski žurnal.

Petrović je posle meča sa Slovenijom izjavio da ekipa ima problem, jer dobri igrači ne čine tim.“Slovenija nema takve zvezde, a opet je delovala kao bolja ekipa. Uostalom posed lopte je išao njima u korist u utorak, što valjda dovoljno govori“, rekao je tada Ljupko Petrović.

Ukoliko FSS realizuje ono o čemu se uveliko priča, Srbija će na narednim kvalifikacionim mečevima za EURO 2012 imati novog selektora, i on bi najverovatnije bio Vladimir Petrović Pižon.Ipak, valja se podsetiti da je slična teorija u javnosti postojala i u avgustu, pa je Radomir Antić na kraju preuzeo ponovo „orlove“.

Povezane vesti