Anži, član Premijer lige Rusije, poslao je Interu ponudu za Alena Stevanovića s ciljem da talentovanog Srbina na proleće u dresu kluba iz Mahačkale. Dagestanci su zimsku fudbalsku berzu nameravali da posvete, između ostalog, i angažovanju ofanzivnog veziste pozajmljenom Torinu.

Alen Stevanovic


Poslodavci iz Anžija ponudili su Bikovima da Stevanović dođe na šestomesečnu pozajmicu, ruski klub bio je spreman da u kasu uplati pola miliona dolara, međutim, iz Torina je upaljeno crveno svetlo i prestali su pregovori. Stevanović ostaje da konkuriše za mesto u najboljih 11 igrača ekipe iz Serije B. Na kraju zimske fudbalske priče, šampion Italije i Evrope nije pristao na bilo koji vid prodaje. Posrednik u potencijalnom transferu bio je Majk Moris, agent koji je odradio posao oko angažovanja Roberta Karlosa u Anži.

Stevanović je zbog sitnijih sukoba sa Frankom Lerdom u nemilosti trenera Torina. Sada je i definitivno jasno da na leto napušta Bikove, a da li će iz Intera da krene u Bolonju ili Sijenu, obzirom da gazda giganta Masimo Morati ne želi da ga pusti izvan Italije, pokazaće vreme.

Izvor: Sportski Zurnal