Fudbaleri Torina, među njima i Srbin – Alen Stevanović, igraće od naredne sezone u najelitnijem italijanskom takmičenju – Seriji A. Torino je plasman osigurao u predposlednjem kolu Serije B pobedom protiv Modene sa 2:0, u Seriju A se zajedno sa Torinom plasirala i Peskara koja je pobedila Sampdoriju 3:1.

Kolo pre kraja Serije B, situacija na tabeli je takva da su Torino i Peskara sigurni učesnici Serije A a treći tim koji je obezbedio plasman biće poznat nakon baraža u kojem učestvuju Sasuolo, Verona, Vareze i Sampdorija.

A sada nešto o Alenu Stevanoviću.

 

Alen Stevanović je dvadesetjednogodišnji fudbaler koji igra u veznom redu. Debitovao je u sezoni 2009/2010 za Inter kada je Inter poražen 4:3 od Sijene u okviru Serije A. U sezoni 2010/2011 prešao je u Torino pa zatim u martu 2011. je bio pozajmljen američkom Torontu. U ovoj sezoni odigrao je osam utakmica za Torino. Alen Stevanović je samo jednom igrao za mladu reprezentaciju Srbije a videćemo hoće li Siniša Mihajlović, s obzirom da podmlađuje reprezentaciju Srbije, da u nekim od narednih utakmica pozove Stevanovića da nastupa za nacionalni dres..

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)