Milan Jovanovic, Kejhil, Srbija-Australija

Milan Jovanović bio je u potpunosti utučen posle utakmice sa Australijom, pa je preskočio davanje izjava neposredno posle susreta u sredu uveče. Ipak, čini se da mu ništa lakše nije ni posle prospavane noći, pred povratak preko Johanezburga za Beograd.

– Svi smo razočarani, pre svega rezultatski, nismo prošli grupu i to je gorak ukus. Još jedno iskustvo s kojim se nećemo pohvaliti. Definitivno nismo imali sreće, mislim da smo protiv Australije odigrali najbolji meč na ovom Svetskom prvenstvu, stvorili dosta šansi, kontrolisali igru, delovali kompaktno, ali to je fudbal. Sada je kasno za analizu, rekao je Jovanović.

Ninković: „Sad je još teže“

Miloš Ninković bio je jedan od najboljih pojedinaca na utakmici sa Australijom, imao je veliki broj driblinga, proboja i uspelih dodavanja. Ipak, zbog toga mu nije ništa lakše:

– Još nam je teže posle prospavane noći. Još smo u šoku. Nemam šta da kažem. Tako igrati, a izgubiti… Sve je lepo krenulo, a ovako smo ispali. Nemam reči, nije znao šta da kaže Ninković na aerodromu u Nelspruitu, pred povratak za Johanezburg.

Milos Ninkovic, Srbija-Australija

Povezane vesti