Milan Jovanović je siguran da je napravio pravi izbor kada je odlučio da potpiše za Liverpul. Reprezentativac Srbije je povezivam sa mnogim klubovima, a dugo se pričao o njegovom prelasku u Real. Ipak, on je odbio ponudu „kraljeva“ i strpljivo sačekao „crvene“ sa Enfilda.

Jovanovic tri prsta - Srbija-Nemacka SP2010 Juzna Afrika

„Bar 99 odsto ljudi sa kojima pričam o Realu kažu da ne mogu da razumeju kako sam uopšte mogao da odbijem takav klub. Međutim, mislim da bi me tamo gledali kao nekog običnog igrača. U Belgiji sam ipak bio zvezda“, rekao je Jovanović.

On je rekao da mu nisu odgovarali ni uslovi, kao i da mu više leži zahtevniji fudbal kakav je u Engleskoj.

„Real mi je ponudio jednogodišnji ugovor sa opcijom za prodžetak na još jednu sezonu. Tražio sam četiri, a kada su rekli ne, odbio sam njihovu ponudu. Možda oni jesu najveći na planeti, ali sam ja uvek znao da ima i drugih velikana koji će me tražiti. Nema mnogo većih od Liverpula i zato ne mogu da budem srećniji. Ljud kažu da je Premijer liga fizički zahtevna, a ja baš to želim. Nisam mogao da zatražim više od sjajnih saigrača, oni su me sjajno prihvatili i već se osećam kao deo ekipe“, rekao je Lane.

Izvor: Blic

Povezane vesti