Milan Jovanović tvrdi da je poraz od Estonije najveće negativno iznenađenje u njegovoj reprezentativnoj karijeri, ali i dodaje da nema lakih protivnika i da je na to upozoravao i pre ove utakmice.

Milan Jovanovic tokom utakmice Srbija-Estonija, Beograd, EP 2012

– Sve je ukazivalo da ćemo dobro završiti ovaj meč. Međutim, nije lako naći ni formu, ni rezultat. To u fudbalu nije lako. Kada krene nizbrdo ne vredi ni da hoćeš, a svi smo hteli. Zar mislite da je nama prijatno da dođemo ovde i razočaramo i gledaoce i same sebe. Ipak, to je loš dan, to je fudbal. Nema lakih protivnika i to stalno ponavljam. Gledao sam Estoniju protiv Italije, bili su bolji rival ali su na kraju izgubili.

„Lane“ je dodao da su igrači znali da će do prvog pogotka doći najverovatnije iz neke „gužve“.

– Poveli smo upravo na način koji je i jedini bio moguć. Tako smo i mislili da ćemo otvoriti meč, niko se nije zavaravao da ćemo na poluvremenu voditi sa 3:0. Ovo je sigurno poraz koji će nam teško pasti ali neke stvari smo potcenili, svi zajedno. Ne bežimo od odgovornosti mi koji smo na terenu, ali smo zajedno potcenili neke stvari, zaključio je „Lane“ ostavljajući svakoga da na svoj način tumači ovu njegovu izjavu.

Povezane vesti