Srpski fudbaler Gojko Kačar s nestrpljenjem očekuje početak Svetskog prenstva u Južnoj Africi i priznaje da će već sutra, kada domaćini duelom sa Meksikom otvore turnir, osetiti pozitivnu tremu.

Kolarov i Kacar igraju stoni tenis

„Približava se taj dan. Dobro se osećam, ali znam da će sutra biti treme u stomaku kada sve počne. Znamo da su ovde najbolji igrači na svetu i velika prilika za sve nas. Svi smo maštali o ovome, a i dalje maštamo da pobedjujemo. Jedva čekamo da osetimo atmosferu“, rekao je danas Kačar srpskim izveštačima u Johanesburgu.

Reprezentativci Srbije, ipak, za sada nisu imali prilike da osete ambijent.

„U hotelu smo zatvoreni, ni internet nam ne radi najbolje, pa ne možemo lepo ni medije da čitamo. Samo nas trube koje čujemo kada krenemo na trening podsećaju gde smo“, naveo je Kačar.

Većinu slobodnog vremena nekadašnji član Vojvodine provodi u društvu Ivana Obradovića, Antonija Rukavine i Zorana Tošića, bivših fudbalera Partizana.

„Nema peckanja. Samo se setimo onog duela Vojvodine i Partizana kada je bilo 3:3 (Kačar postigao sva tri gola za Vojvodinu). Ali, uglavnom i ne pričamo o fudbalu, nego o klasičnim nekim muškim temama. Gledamo filmove, igramo stoni tenis“, rekao je Kačar.

„Drago mi je što sam sa njima u društvu. Mnogo mi pomažu. Često umem da kasnim, pa me oni pokupe, pokucaju na vrata. Ranije sam imao velikih problema sa tim, pošto kada čujem neki termin zaboravim za pet minuta. U Nemačkoj sam se disciplinovao, jer sam Herti zbog toga platio mnogo kazni“, dodao je Kačar.

Srbija će učešće na Mundijalu početi nedeljnim susretom sa Ganom u Grupi D.

„Biće tvrdo. Gana igra toliko zatvoreno da jedna greška može da odluči pobednika“, ocenio je svestrani fudbaler Srbije.

Izvor: Blic

Povezane vesti