Hladne glave, nakon desetak dana većina isto razmišlja. Larionda, ali i startni poraz od Gane i dalje u mislima. „Orlovi“ su se rasuli po Srbiji i svetu, troše poslednje dane odmora sa porodicom, u narednih desetak dana svi će u klubove, slede pripreme za narednu sezonu. Okupiće se ponovo već u drugoj nedelji avgusta, kada igraju prijateljsku utakmicu.

„Tužan sam, teško ću preboleti Mondijal i sve što se desilo. Samo želim da budem uz porodicu, da se odmorim“, rekao je naš kapiten Stanković. On je već nakon meča sa Australijom samo izustio da bi voleo da se teleportuje i bude sa sinovima.

Vladimir Stojković za „Novosti“ kaže da ne gleda Mondijal.

„Muka mi je posle svega što se desilo. Sudija nas je sprečio da odemo u osminu finala“, ostaje pri svome golman „orlova“, koji ne zna gde će nastaviti karijeru. Vigan nije realna opcija, a ne želi da ostane u Sportingu.

Ivica Dragutinović, koji je deo tima, ali je propustio Mondijal, kaže u današnjem „Sportu“ da je poraz od Gane presudio, a rezervni golman Isailović će se takođe sećati urugvajskog sudije.

Povezane vesti