Predsednik FSS Tomislav Karadžić izjavio je da će IOu četvrtak doneti odluku ko će biti selektor reprezentacije. Prema rečima Karadžića, „u igri“ su i dalje aktuelni selektor Radomir Antić i još dva ili tri predloga.

karadzic i antic

Karadžić je novinarima rekao da u ovom trenutku ne može reći da li će na mestu selektora do 2012. godine ostati Antić, dodajući da misli da će u četvrtak biti razmatrana još dva, a možda i tri predloga.

„Medju njima će biti i Antić“, rekao je Karadžić novinarima u Staroj Pazovi prilikom obilaska gradilišta „Kuće fudbala“.

On je naveo da u ponedeljak nije postignut dogovor sa Antićem i da je sastanak, uključujući i radni ručak u hotelu „Hajat“, trajao tri do četiri sata.

Karadžić je dodao da je došlo do malih pomaka u stavovima FSS i Antića, navodeći da sada ne može ništa da kaže o tome šta će se desiti do četvrtaka.

Predsednik FSS je ponovio da nema ličnog sukoba izmedju njega i selektora, navodeći da „sa Antićem nikada nije imao lošu reč“.

Karadžić je naveo i da su tu u pitanju različiti interesi i da je problem u kome smo se našli neuspeh reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Predsednik FSS je demantovao pojedine medijske natpise da mu je neko pretio u vezi izbora selektora, dodajući da će Savez, imajući u vidu situaciju u društvu i mnogobrojne ljubitelje fudbala, izabrati najboljeg selektora koji će voditi reprezentaciju u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo.

Izvor: B92

Povezane vesti