Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov očekuje da će naša reprezentacija osvojiti maksimalnih šest bodova iz predstojeće dve utakmice, protiv Belgije na Marakani i u Skopju protiv Makedonije.

Kolarov je ubeđen da će Srbija uzeti šest bodova iz naredne dve utakmice.

U prva dva kola smo osvojili četiri boda, a možda je moglo i više pošto smo imali šanse da pobedimo Škotsku. Sada nas očekuju još dva teška meča, ali daćemo sve od sebe i, iskreno verujem, ostvariti pobede. – rekao je Kolarov.

U Mančester Sitiju Kolarov ima saigrača Kompanija koji je reprezentativac Belgije i Kolarov kaže da su pričali o kvalifikacijama za SP i da Kompani zna kakva je atmosfera na Marakani.

Razgovarao sam odmah posle žreba, a i sada sa Kompanijem i on je čuo dosta toga o atmosferi na Marakani. Doduše, Kompani je već dolazio u Beogradu pa zna šta ih očekuje u petak. – objasnio je Kolarov.

Kolarov je dodao da mu je žao što se Stojković povredio i poželeo mu je brz oporavak.

Kolarovu nije bitno gde Srbija igra utakmice ali se nada da publika u Beogradu neće zviždati.

Nije na meni da donosim odluke o tome gde ćemo biti domaćini. Meni je najvažnije da igramo u Srbiji, a to nije samo Beograd. U svakom slučaju, nadam se velikoj podršci sa tribina, jer je to potrebno ovoj generaciji“, istakao je on.

Srbija se sa Belgijom sastaje 12. okrobra u 20:30 a direktan prenos možete pratiti na našem sajtu.

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)