Jedan od najiskusnijih fudbalera u našoj reprezentaciji, Aleksandar Kolarov, ocenio je da su se videli elementi koji daju pravo na optimizam ali i da poraz od Španije ne treba da razočara jer smo igrali sa evropskim i svetskim prvacima.
Aleksandar Kolarov smatra da smo prilimili

Dosta teška utakmica sa evropskim i svetskim prvakom. Videli ste kako je bilo, mada smo mi očekivali njihov posed lopte, oni igraju tako. Mislim da smo do 60. minuta igrali korektno, ispoštovali dogovor iz svlačionice što je šef tražio od nas. Primili smo dva glupa gola. Ipak, igrali smo sa ozbiljnim protivnikom, možda je bolje da sad grešimo. Imamo još dve utakmice i ima još dosta vremena. Bitno je da ima prostora za napredak što je najbitnije u ovom trenutku – izjavio je Kolarov.


Kolarov smatra da je Španija, uprkos tome što Del Boske nije mogao da računa na fudbalere Barselone i Atletika B., mnogo bolja od naše reprezentacije.

Videli ste o kakvim se fudbalerima radi, sigurno da su im falili igrači iz Barse i Bilbaa. U ovom trenutku mnogo su bolji od nas. Tu su gde su, oni su evropski i svetski šampioni. Mi bi trebalo da gledamo nas, neke utakmice sa ravnopravnim protivnikom. Bilo je dobrih i loših stvari, imamo dosta vremena do kvalifikacija i očekujem da budemo spremni pred početak kvalifikacija – podvukao je Kolarov.

Match report sa utakmice pogledajte OVDE

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)