ALEKSANDAR Kolarov još nije zvanično ni predstavljen kao novi fudbaler Mančester sitija, pošto čeka da se ekipa vrati sa američke turneje, a već je ušao u istoriju ne samo srpskog, nego i svetskog fudbala.

Aleksandar Kolarov, trening Srbija

Gazde „građana“ su pre nedelju dana obelodanile da su za našeg reprezentativca platile obeštećenje od čak 22,7 miliona evra po čemu je postao drugi najskuplji srpski fudbaler odmah iza Save Miloševića za kojeg je svojevremeno italijanska Parma izdvojila 25 miliona (delom u novcu, delom u igračima).

Sa nedeljnom platom od 90.000 funti Kolarov će biti i drugi najplaćeniji naš fudbaler, odmah iza Nemanje Vidića i to tek pošto centarhalf gradskog rivala Mančester junajteda potpiše već dogovoreni novi ugovor po kojem će svakog vikenda biti bogatiji za 105.000 engleskih novčanica.

Konačno, Aleksandar Kolarov može da bude zadovoljan i ponosan jer je četvrti najskuplji bek u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu! Odmah iza neprikosnovenog Brazilca Danija Alveša za koga je Barselona 2008. izdvojila 41,5 miliona, kao i Španca iz madridskog Reala Serhija Ramosa (27 miliona.

Povezane vesti