Prema tvrđenju španskih medija, naš reprezentativac već igrač Reala, čeka se samo da Murinjo bude predstavljen kao trener. Horhe Valdano najavio promociju Portugalca u utorak, a samo 24 časa kasnije Kolarov bi mogao da potpiše ugovor. Pominje se suma od 18 miliona evra.

Aleksandar Kolarov, Srbija

Već par meseci se priča da Lotito želi da Kolarov pređe u Real, pošto Madriđani nemaju nikakvih problema da ispune njegove finansijske zahteve. Kolarov je želja Murinja i 18 miliona evra koliko traži Lacio neće biti problem.

Španska štampa je sigurna, a italijanski mediji prenose da je pao dogovor i da će Srbin naredne nedelje biti predstavaljen kao fudbaler Real Madrida.

Ovaj novac će Laciju omogućiti da dovede željene fudbalere ali i da zaradi pošto postoji realna mogućnost da se Kolarov pozove na „član 17“ FIFA i ode u Španiju uz mnogo manje obeštećenje.

Florentino Perez je jutros otputovao u Milano, na noge Moratiju kako bi dogovorio uslove za Murinjovu slobodu. Iako se govori o sudskom procesu, Real neće čekati, želi da Portugalac odmah preuzme konce i da počnu aktivnosti vezane za prelazni rok.

Prvo pojačanje bi upravo trebalo da bude Kolarov koji bi 24 časa posle Murinja, dakle u sredu trebalo da postane igrač Reala.

Lotito i Tare: „Nema ponuda za Kolarova“

Predsednik i direktor Lacija demantuju tvrdnje španskih medija da je Aleksandar Kolarov dogovorio transfer sa Realom.

Klaudio Lotito, koji jedno misli, drugo priča, treće radi, kaže da nema ponuda za našeg reprezentativca.

„Niko nije poslao ponudu tako da su priče o Realu, ali i o navodnoj ceni od 18 miliona evra gluposti. Ne prodajemo ga sada, tek kada stigne neka ponuda možemo o tome da razgovaramo“, rekao je Lotito.

Nešto slično kaže i direktor kluba, Igli Tare.

„Ima interesovanja, ali niti nam je neko nešto ponudio, niti smo mi istakli cenu. Za sada nema govora o njegovom odlasku“, kaže Albanac.

Videćemo naredne nedelje, Murinjo će biti predstavljen u ponedeljak, a španski mediji kažu da će 24 časa posle toga Kolarov biti prvo pojačanje merengesa…

Izvor: Sportske

Povezane vesti