Prvo se spekulisalo da bi Kolarov trebao da pređe u Inter, nakon toga Manćini je hteo da se „menja“ sa Barselonom tako što bi dao Kolarova i 15. miliona evra za Dani Alveša, a sada se pojavila informacija da je i Milan zainteresovan za srpskog beka.
Kolarov na listi želja Milana
Trener „rosonera“, Masimilijano Alegri, želi da dovede „jaka“ pojačanja kako bi vratio „Skudeto“ na San Siro a kao rešenje za levog beka vidi Aleksandra Kolarova.


Iako je Kolarov glavna meta, list Korijere delo Sport navodi da Milan ima u rezervi za tu poziciju Andreu Dosenu koji se nije baš naigrao ove sezone u Napoliju.

Kolarov je prošle sezone osvojio titulu u Premijer ligi i bio je bitan deo tima, ali izgleda da Manćini nas poziciji levog beka vidi Gaela Klišija pa je zato realno da se očekuje da Kolarov u letnjem prelaznom roku promeni klub.

Da li će Kolarov preći u Barselonu zavisi koliko su Katalonci spremni da se odreknu Danija Alveša dok bi Milanu bio sjajno pojačanje s obzirom da već ima iskustvo u Seriji A koje je stekao dok je igrao za Lacio.

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)