U jednom polufinalu  FA kupa, sastaće se dva Mančestera – siti i junajted. To znači da će snage odmeriti dva naša reprezentativca – Aleksandar Kolarov i Nemanja Vidić.

Vidic i Kolarov

Nemanja Vidić i Aleksandar Kolarov se u poslednje vreme sve više druže, bez obzira na rivalitet njihovih klubova. Jedno od tih druženja, desilo se i pred derbi meč prvenstva, kada su Vidić i Kolarov opušteno razgovarali u jednom restoranu.

Kolarov je kasnije objasnio da je u Mančesteru humor iznad neprijateljstva. Fudbaler sitija je rekao kako bi  to druženje bilo nezamislivo u Rimu ili Beogradu. On je istakao da Nemanju poznaje još od pre dolaska u Mančester, ali da  sada skoro svakodnevno razgovaraju.

Često zajedno odlazimo u restorane i moram priznati da mi takva atmosfera izuzetno prija. Očigledno da je mentalitet na jugu i severu Evrope dosta različit – kaže reprezentativac Srbije.

Siti se prvi put nakon 1981. godine plasirao u polufinale ovog takmičenja, pa će želja za pobedom biti iznad prijateljstva.

Tog 16. aprila (najverovatnije), Vidić i Kolarov će izaći na teren kao deo svojih ekipa i do kraja meča će sigurno biti odlični protivnici jedan drugom. Ukoliko i dođe do nekih međusobnih prekršaja, sve će to biti u duhu fudbalske igre, ali nažalost, jedan će morati prihvatiti poraz.

M.Petković

Povezane vesti