Kako prenosi ruski portal Sovietsport vezista CSKA iz Moskve Miloš Krasić pojačaće Juventus do kraja nedelje nakon što su klubovi dogovorili visinu obeštećenja.

Milos Krasic

Saga oko transfera srpskog reprezentativca počela je da se pretvara u pravu farsu nakon što su prvi pregovori zapeli zbog razlike od milion evra, ali kako je dogovor psotignut Juve će na račun CSKA isplatiti između 15 i 17 miliona evra.

Kao što je poznato, Krasić je ranije postigao dogovor sa Italijanima oko ličnih primanja pa ruski mediji navode da bi on do kraja nedelje i zvanično mogao da postane član italijanskog kluba.

Iako su ga tražili Fenerbahče i Mančester siti Krasić je više puta u prethodnih par meseci ponavljao da želi isključivo u Juventus pa će mu se želja, kako stvari stoje konačno ostvariti.

Ukoliko se transfer realizuje do kraja nedelje, CSKA će biti značajno oslabljen u velikom derbiju protiv Spartaka za vikend.

Krasić je u Rusiju stigao 2004. godine iz Vojvodine, a za prethodnih šest godina u CSKA osvojo je dva prvenstva, četiri Kupa i Kup UEFA.

Povezane vesti