Srpski fudbalski reprezentativac Miloš Krasić vrlo je blizu potpisivanju ugovora s torinskim Juventusom, tvrdi menadžer Marko Naletilić.

„Interesovanje Juventusa za Krasića nijednog trenutka nije bilo sporno, a sada su se stvorili svi uslovi da se transfer i realizuje“, prenosi italijanski Tutosport.
Generalni direktor Juventusa Đuzepe Marota u ponedeljak je otputovao u Moskvu kako bi pokušao da se konačno sa upravom CSKA dogovori o visini obeštećenja za 25-godišnjeg Krasića.
Italijanski mediji prenose da je dogovor sve izvesniji, pošto je i Krasić, nekadašnji fudbaler Vojvodine, jasno izrazio želju da karijeru nastavi u Juventusu, što je potvrdio i menadžer Dejan Joksimović.

„Krasić celo leto čeka Juventus. Zato je i odbio Mančester Siti. Čelnicima CSKA jasno je poručio da želi da ide u Juventus“, rekao je Joksimović za „Tutosport“.

Prostor da Krasić pređe u Juventus otvorio se pošto čelnici ‘stare dame’ najverovatnije neće biti u mogućnosti da dovedu Edina Džeka iz Volfsburga, tako da transfer budžet više nije opterećen potencijalnim dolaskom reprezentativca BiH.

Povezane vesti