Srpski reprezentativac, Miloš Krasić, ustalio se u timu Juventusa. Protiv Sampdorije (3:3) bio je igrač utakmice i dvostruki asistent, u Ligi Evrope u duelu sa Lehom iz Pozanja (3:3) na terenu proveo je svih 90 minuta. Kada je reč o nacionalnom timu, miljenik srpske publike tvrdi da je atmosfera narušena nakon SP u Južnoj Africi, ali da problem nije u igračima.

Dve kvalifikacione utakmice i četiri boda?

– Iskreno, planirali smo šest, ali su nas Slovenci iznenadili. Ne znači to, međutim, da sada treba da gubimo samopouzdanje i sumnjamo u kvalitet koji posedujemo. Uveren sam da ćemo se vratiti na pravu stazu koja će nas odvesti na Evropsko prvenstvo. Istina je da je atmosfera posle Mundijala poremećena, ali problem nije u nama. Među igračima nema razdora, crva sumnji. Apsolutno smo na istoj talasnoj dužini i dišemo kao jedan – kaže Krasić za Novosti.

Krasić je zadovoljan prvim fudbalskim danima u čuvenom Juventusu.

– Del Pjero je tata! Sjajan čovek, još bolji igrač. Mnogo mi je pomogao po dolasku, pričom, savetima, osećao sam se kao da mi je stariji brat. Pravi vođa, neverovatan asistent, kakav šut ima – kaže Krasić.