Dezinformacija je da je direktor torinskog Juventusa Đuzepe Marota krenuo u Moskvu po srpskog asa. Joksimović: Ako Kinez Huang kupi Liverpul, “Stara dama” može da izgubi bitku. DIREKTOR Juventusa Đuzepe Marota nije u Moskvi, niti je “Stara dama” krenula u finalne pregovore sa CSKA za Miloša Krasića. To tvrdi Krasićev menadžer Dejan Joksimović koji igra tenis na Ibici, jer da je drugačije, sigurno bi se javio iz Moskve. Ali, zato sa rajskog ostrva otkriva novi-stari momenat, a to je interesovanje Liverpula.

Milos Krasic, Srbija-Australija

– Liverpul se prvi javio za Krasića i ostao u trci iako nema finansijske mogućnosti da finalizuje transfer – objašnjava FIFA agent i obrazlaže. – Ako Kinez Huang kupi klub, onda je Liverpul na dobrom putu da preskoči i Juventus i dovede Krasića jer ga i dalje želi.

* Šta je sa Juventusom, Italijani pišu da je direktor Marota u Moskvi?

– Od Juventusa za sada nema ništa – tvrdi Joksimović. – Da bi oni uopšte mogli da kupe Krasića moraju da prodaju ili Dijega ili Felipe Mela i oslobode mesto za stranca. Tek onda bi morali da sednu ponovo za sto sa CSKA i poprave pregovaračke odnose koje su obe strane nedavno pokvarile. Tek onda, ukoliko bi došlo do dogovora, Miloš ne bi imao prepreka da pređe u Torino. Pošto su odustali od prodaje Dijega, a Melo nema konkretnih ponuda, onda je iluzorno pričati priču koja nema osnova.

* Onog momenta kad je Krasić rekao “hoću samo Juventus”, ostali zainteresovani klubovi su se povukli, da li je još neko ostao zainteresovan?

– Niko više ne može da čeka u nedogled, pa se tako i Siti nedavno povukao. Krasić je klasa, nije jeftin igrač, malo je onih koji mogu da ga kupe.

* Nazire li se rasplet?

– Prelazni rok ulazi u završnu fazu, a kad je Krasić u pitanju, postoje naznake da bi se njegov status mogao rešiti tokom naredne nedelje. Ništa pre toga – uverava Joksimović.

Nije lako Krasiću, a ni klubovima da dođu do njega. Ključ više nije samo u rukama CSKA.

Povezane vesti