Pojedini italijanski mediji tvrde da je Miloš Krasić već prihvatio ponudu da potpiše ugovor sa ekipom Juventusa nakon što će moskovski CSKA dobiti obeštećenje koje neće moći da odbije. Reprezentativac Srbije bi navodno trebalo da potpiše ugovor vredan oko dva miliona evra po sezoni kada se utanače svi tehnički detalji transfera.

U Juventusu su želeli po svaku cenu da obave transfer pre početka Svetskog prvenstva jer su procenili da će posle Mondijala Krasićeva cena porasti. Sada ostaje da se transfer i zvanično potvrdi, a jedina mogućnost da se ne realizuje je da „armejci“ promene cenu obeštećenja koje iznosi oko 15 miliona evra.

Krasićev agent Dejan Joksimović je potvrdio da Miloš Krasić želi da pređe u redove Juventusa.

„Miloš želi da pređe u Juventus. Postoji interesovanje Mančester junajteda i Arsenala ali jedine konkretne ponude koje su stigle u njegov klub su iz Juventusa i Fenerbahčea. Fener je naročito zainteresovan za Krasića i nudi duplo više novca ali Miloš nije naročito zainteresovan da igra u Turskoj. Njegova želja je Juventus jer pravi sjajan tim, jer je veliki klub i zato što mu je već ponudio konkretan ugovor sa svim detaljima“, objasnio je Joksimović za ruske medije.

Srbinov menadžer tvrdi da će Juventus i CSKA pronaći zajednički jezik.

„Rusi znaju da im je ovo prilika da zarade, a pored toga Krasić se odužio klubu dobrim igrama i profesionalnim odnosom. Vreme je da ode i verujem da ga neće zadržavati. Očekujem da Krasić potpiše za Juventus ovih dana u Južnoj Africi“, optimista je Joksimović.

Joksimović je prokomentarisao i najavu da bi Inter mogao da pošalje ponudu za Krasića.

„Ta opcija postoji ali je sve u najvai. Prednost Intera bi mogla da bude u činjenici da je tamo Dejan Stanković. Ali u ovom trenutku Inter bi morao da ponudi oko 20 miliona evra kako bi stekao prednost u pregovorima“, zaključio je Dejan Joksimović.

Juventus želi da osigura Kijelinijev ostanak, pošto, navodno, novi trener Real Madrida Žoze Murinjo planira da ga dovede na Santjago Bernabeu.

Međi navode i da bi Juventus mogao da pošalje ponudu Fiorentini za kapitena Rikarda Montoliva.

Povezane vesti