Pa da li ima neko sretniji od Miloša Krasića? Pre 7 dana je postao otac jedne predivne  devojčice, a sinoć je potvrdio svoju fudbalersku klasu. U utakmici 5.kola italijanske serije A, Juventus je na Olimpik stadionu savladao Kaljari sa 4-2. „Srpski Nedved“ je postigao tri gola, i sva tri je poklonio svojoj ćerki.

Ovom golijadom, Miloš se iskupio svojoj princezi za četvrtak, kada je njegov tim teško poražen od od Palerma, pa je gol proslavio sa prstom u ustima!

Sve je krenulo u 13. minutu. Krasić je u trku stigao do lopte koja se odbila u šesnaestercu Kaljarija i voleom poslao loptu u mrežu.

Nakon 7 minuta od Miloševog gola,  gosti su izjednačili preko Matrija, sve je bilo na početku.

Da ne bude zabune, potrudio se naš Krasa, i u 34. minutu na centaršut sa levog boka bio najspretniji od saigrača, postavio se ispred protivničkog golmana i na semaforu je stajalo Juventus 2 – Kaljari 1.

Gol Bonućija početkom drugog poluvremena stavio je do znanja navijačima Stare Dame da će to biti druga pobeda u 5 odigranih kola. No ima li Juventus snage da ostvari još ubedljiviju pobedu?

Možda nema Juventus, ali ima Miloš Krasić, čudo od igrača! Svoj 3. gol na utakmici i u Juventusu, plavokosi gudbaler je postigao u 70.minutu i tako pokazao da vredi više od onih 15 miliona za koliko je stigao iz CSKA.

Pogledajte i golove!

Autor: Mirjana Petković