Bivši fudbaler nemačkog Šalkea i reprezentacije Jugoslavije i SCG Mladen Krstajić izjavio je za list Bild da se prvi golman „pancera“ Manuel Nojer neće dobro provesti na golu na sutrašnjoj utakmici. Krstajić je „pecnuo“ nekadašnjeg saigrača iz Gelzerkirhena konstatacijom da bi mu bolje bilo da rukavice prepusti Timu Vizeu, jer će imati crn dan.

„Žao mi je što će moj dobar prijatelj Nojer sutra braniti. Ja mu to ne bi savetovao. On je fantastičan golman ali bi mu bolje bilo da bude rezerva, odnosno da Nemce sa gola predvodi Tim Vize. U suprotnom, Nojeru će se, kao i Nemačkoj dići kosa na glavi od napada mojih Srba“, rekao je Krstajić.

Nakon što je „potpalio vatru“ pred sutrašnji derbi grupe D, on je dodao da se ne šali, odnosno da veruje u sastav koji na teren busde poslao Radomir Antić.

„Veliki je ulog u pitanju. Uveren sam da će Srbija pobediti Nemačku. Igraće na sve ili ništa, trčaće bez prestanka za selektora, saigrače, navijače, zemlju. Napad je najbolja odbrana i Srbi to znaju“, procenio je Krstajić.

Nemački list navodi da je Krstajić za Šalke igrao u periodu od 2004. do 2009. godine i da odlično poznaje mentalitet ekipe koju predvodi Joakim Lev.

Izvor: Blic

Povezane vesti