Uprava rimskog Lacija spremna je na sve kako bi u svoje redove dovela Zdravka Kuzmanovića, pa je odlučila da čelnicima Štutgarta u zamenu za srpskog vezistu ponudi napadača Đibrila Sisea.

Zdravko Kuzmanović (Foto: Reuters)

Kuzmanović je privukao pažnju klubova iz Serije A, a pored Lacija, interesovanje za njegove usluge pokazao je i Juventus, pa je sve izvesnije da će se od januara opet naći na „čizmi“.

„Nebeskoplavi“ uporni su u nameri da se vezista Štutgarta preseli u Rim pošto im je potreban fudbaler sredine terena, dok bi Sise bio njihov kec iz rukava, jer se bundesligaš nalazi u potrazi za napadačem, pišu italijanski mediji.

Procenjuje se da je vrednost igrača približna i da je malo verovatno da bi novčana naknada bila uključena kao deo eventualnog transfera.

Kuzmanović je već igrao u italijanskom fudbalu u dresu Fiorentine od 2007. do 2009. godine, pa ne bi imao problema da se prilagodi.

Sa druge strane, 30-godišnji Sise je ovog leta stigao u Lacio, ali je do sada postigao samo jedan gol i nije zadovoljio trenera Edua Reju.

Izvor: Blic Sport