Napadač Osasune i reprezentacije Srbije, Dejan Lekić, smatra da reprezentacija Srbije ima kvalitet da se suprostavi Špancima.

Srbija će 26. maja u Sent Galenu da odigra utakmicu sa Španijom koja će biti oslabljena za igrače Barselone i Bilbaoa.

 

Bolje je, zaista da ne gubimo vreme, i javno analiziramo španske fudbalere. Iako neće igrati u najjačem sastavu „Furija“ je zaista rival za najviše moguće poštovanje. Ipak, verujem da i mi imamo kvalitet da im se suprostavimo na adekvatan način“, rekao je Lekić za zvanični sajt FSS-a.

Fudbaler moskovskog CSKA, Zoran Tošić, izjavio je da rezultat nije u prvom planu.

Imali smo tokom moje reprezentazivne karijere uspone i padove, ali mislim da je to normalno za svaki sport. Treba samo da se trudimo da budemo pravi uvek, u svakoj situaciji. Da se ne osvrćemo iza sebe, već da gledamo napred. Čekaju nas nove kvalifikacije i na njih moramo da mislimo već sad kad na talonu budu bodovi“, rekao je Tošić.

Jedan od mlađih fudbalera, Darko Lazović, izjavio je da su svi počastvovani što su deo „nove“ reprezentacije.

O Siniši Mihajloviću sam dosta slušao, još od detinjstva, a nešto sam saznao i od trenera Prosinečkog. Ipak, rano je da komentarišem novog selektora. Uostalom, najbolje je da, bar mi mladji, manje pričcamo, a više mislimo na teren i budemo posvećeni radu“, rekao je prvotimac Crvene zvezde.

Srbija će 26. maja u 18:00 odigrati susret sa Španijom, nakon utakmice sa Španijom, 31. maja sledi utakmica sa Francuskom u Remsu, turneju će „Orlovi“ da završe u susretu u Stokholmu protiv reprezentacije Švedske.

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)