Fiorentina je posle prvih 45 minuta neočekivano gubila sa 2:0 od Breše, ali su izabranici Siniše Mihajlovića u drugom poluvremenu stigli do velikog preokreta i pobede koju je doneo Adem Ljajić u 87. minutu.

U Firenci, domaći navijači, kao i Siniša Mihajlović, bili su vrlo nezadovoljni nakon prvih 45 minuta. Breša je potpuno neočekivano vodila sa 2:0 prelepim pogotkom Dijamantija, a zatim i Kordove.

Igre Fiorentine u poslednje vreme su potpuno neubedljive, pa se sa pravom nije verovalo u preokret, ali tračak nade da će domaći fudbaleri doći do boda dao je Alberto Đilardino pogotkom u 72. minutu.

Upravo je napadač „ljubičastih“ bio najzaslužniji za veliki preokret domaćina jer je u 86. minutu prvo uposlio Santanu za 2:2, a samo 120 sekundi kasnije i Adema Ljajića koji je sa 12 metara smireno savladao gostujućeg golmana Serenija za velikih 3:2.

Miha zbog Ljajića vodi celu ekipu na večeru!

Ljajic i Mihajlovic, Fjorentina

Trener Fiorentine Siniša Mihajlović će proslaviti uzbudljivu pobedu nad Brešom (3:2) sa svim svojim igračima u nekom od restorana u Firenci, a zbog toga što je trijumf doneo Adem Ljajić platiće i ceo ceh.

Ljajić je do sada postigao tri gola za „ljubičaste“, ali sva tri sa bele tačke, što je nateralo popularnog Mihu da ga dodatno motiviše.

„Obećao sam da vodim ceo tim na večeru, kada konačno dođe taj dan i Ljajić postigne gol iz igre. Ja sam čovek koji ispunjava obećanja, večeras ja plaćam“, rekao je zadovoljni Mihajlović.

Izvor: BlicSport

Povezane vesti