Posle incidenta sa trenerom Delio Rosijem, mnogi mediji su selili Adema Ljajića iz „Viole“ ali Ljajić iz Sent Galena poručuje da bi posle svega ostao u Fiorentini. Ljajić ističe da je selektor Mihajlović ostavio veliki trag u Fiorentini, ali da „splet okolnosti“ nije omogućio bolje rezultate.

Iako su ga svi već preselili u neki drugi klub, Adem Ljajić veruje da neće morati da menja sredinu, naprotiv, Ljajić se nada i nekakvom epilogu.

Razgovarao sam sa ljudima iz kluba, videćemo šta će biti kada počnu pripreme. Voleo bih da ostanem u Fiorentini, kupio sam kuću u Firenci, a to sigurno ne bih učinio da nisam planirao da duže ostanem tamo. Čelnici kluba i ljudi oko mene će izneti svoje stavove, ali ja ću verovatno doneti konačnu odluku. Voleo bih da ostanem…, priznaje Adem Ljajić, a prenose novosti.rs.

 

Adem Ljajić je sjajno sarađivao sa Sinišom Mihajlovićem u Fiorentini, ona se sad nastavlja i u reprezentaciji, pa Ljajić smatra da je postavljenje Mihajlovića pravi izbor.

Svima nam je bilo krivo kada je odlazio. Takvu je atmosferu stvorio u svlačionici, da smo mi verovali njemu a on nama. Veliki je pobednik i ubeđen sam da ćemo se s njim kvalifikovati na SP!, optimista je Ljajić.

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)