Kako javlja SOS kanal, selektor Srbije Siniša Mihajlović udaljio je sa priprema reprezentacije Adema Ljajića. Problem je nastao oko toga što Ljajić nije hteo da peva himnu Srbije što je Mihajlović izričito tražio od svih u našoj reprezentaciji.
Ljajić odbio da peva himnu
Prema informacijama iz naše reprezentacije, problem je nastao na utakmici sa Španijom, gde se jasno videlo da Ljajić ne peva himnu.


Čekaju se dalje informacije, ali Mihajlović je, bez obzira na sve što se događalo Ljajiću krajem sezone, pozvao Ljajića i pre samo par dana je Ljajić izjavio da je Mihajlović najbolji trener sa kojim je radio a sada se dogodio ovaj incident.

Njih dvojica su sarađivali u Fiorentini, Mihajlović je Ljajiću davao šansu ali ga je kasnije sklonio iz ekipe jer nije bio zadovoljan fizičkom spremom i viškom kilograma Ljajića, čak mu je jednom javno poručio da prestane da jede čokoladu, ali i zamerio što ostaje noću budan do kasno.

Sve to nije imalo posledica ali ovo je mnogo ozbiljnija situacija.

Postavlja se pitanje zbog čega se Ljajić odlučio da prekrši pravilo saznaćemo samo ukoliko on to kaže.

Ne možemo da kažemo da Ljajić ne oseća Srbiju kao svoju zemlju jer je prošle godine odbio da igra za reprezentaciju BiH.

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)