Selektor reprezentacije Srbije ukratko je prokomentarisao dešavanja u srpskom fudbalu. Partizan je imao veliku prednost u odnosu na komšije, ali je sada Crvena Zvezda na samo dva boda zaostatka u odnosu na branioca titule iz prošle godine.

Siniša Mihajlović kaže da kada igra reprezentacija ljudi ne smeju da se dele na Zvezdaše i Partizanovce.

Siniša Mihajlović

Ostalo je samo još pet kola do kraja prvenstva. Na vrhu tabele se zakuvalo. Crvena Zvezda je maksimalno iskoristila kikseve Partizana i prišla komšijama sa -11 na -2 boda. U 28. kolu (18. maja) na programu je i derbi na stadionu Partizana. Siniša Mihajlović će prisustvovati tom derbiju, a ukratko je i prokomentarisao dešavanja u domaćem prvenstvu.

„Mislim da je pritisak veći na Partizanu. Zvezda nema šta da izgubi, već je napravila malo čudo. Crno-beli su prokockali veliku prednost i zato će sad svaku utakmicu igrati pod pritiskom“ rekao je Mihajlović i ponovio da Partizan može da izgubi titulu, a ne da je Crvena Zvezda može osvojiti.

Ponoviću ono što sam ranije rekao. Partizan može samo da izgubi titulu, ne mogu crveno-beli da je osvoje. Imali su crno-beli 11 bodova prednosti, a sad je ta razlika svedena na samo dva. Dobro je to za srpski fudbal, prvenstvo će biti zanimljivo do samog kraja, derbi će odlučivati ko će biti prvak„.

Selektor je ukratko prokomentarisao i zbivanja u Partizanu.

„Čuo sam da je nešto bilo na treningu Partizana. Razgovaraću sa Šćepovićem, Markovićem i Mitrovićem u vezi sa tim incidentom, želim od njih da čujem šta je i kako je zaista bilo, a ne iz medija. Želim da saznam istinu, jer su informacije različite. Ako mi nešto ne bude bilo jasno iz razgovora sa njima trojicom, pozvaću i upravu Partizana. U svakom slučaju ovo su stvari koje mora da reši klub, a posle toga ja ću se ponašati u skladu sa tim“ završio je Mihajlović.