Prvog radnog dana, od kada je i zvanično postao selektor „Orlova“, Siniša Mihajlović je objavio spisak igrača na koje će da računa na predstojećoj turneji „Orlova“

Siniša Mihajlović je jednoglasno izabran za selektora Srbije. Tomislav Karadžić, predsednik FSS-a, je rekao da su uslovi saradnje sa Mihajlovićev vrlo slični onim kada je na mestu selektora bio Havijer Klemente, čija je plata bila 30.000 €.

 

Mihajlović je već danas objavio na koje igrače će da računa za narednu turneju koja je na programu krajem maja i početkom juna. Na spisku su i četiri debitanata – Branimir Aleksić, Nikola Maksimović, Filip Mladenović i Srđan Mijailović.

*Spisak:
GOLMANI:Željko Brkić, Damir Kahirman, Branimir Aleksić.

ODBRANA: Slobodan Rajković, Branislav Ivanović, Milan Biševac, Neven Subotić, Nikola Maksimović, Duško Tošić, Aleksandar Luković.

SREDNJI RED: Nemanja Matić, Radosav Petrović, Aleksandar Ignjovski, Pavle Ninkov, Dušan Basta, Aleksandar Kolarov, Filip Mladenović, Srđan Mijailović, Ivan Obradović, Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Nemanja Tomić.

NAPAD:Boško Janković, Adem Ljajić, Filip Đuričić, Dušan Tadić, Lazar Marković, Dejan Lekić, Stefan Šćepović, Zoran Tošić i Darko Lazović.

* – ovim redosledom se nalaze igrači na spisku

Turneja „Orlova“ počinje 26. maja u Sent Galenu protiv Španije, pet dana kasnije igra se utakmica sa Francuskom, a 5. juna sa Švedskom. Analize, video, fotografije…sa utakmica moći ćete da pronađete na sajtu BELI ORLOVI!

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)