Selektor Srbije Siniša Mihajlović kaže da je ekipa dobro reagovala posle šokantnog poraza od Belgije od čak 3:0 i najavio kako neće istih 11 izaći na teren u duelu sa Makedonijom ali da će ofanzivna igra ostati na snazi.

Selektor Srbije - Siniša Mihajlović

Ekipa je, imam utisak, reagovala dobro posle šoka doživljenog u meču protiv Belgije. Svima je bilo veoma krivo zbog poraza i načina na koji je on usledio. Ja, ipak, uvek gledam da je čaša polupuna, a ne poluprazna. Razmišljam o tih prvih 60 minuta protiv Belgije koji su bili naše najbolje izdanje… To treba da nam služi za samopopuzdanje, da shvatimo da možemo sa svakim rivalom da igramo, budemo ravnopravni i da možemo da pobedimo… Boli me najviše činjenica da u poslednjih pola sata meča protiv Belgije nismo delovali kao ekipa… I kad gubimo i kad vodimo moramo da izgledamo identično na terenu. Ipak, znam da je svaki od igrača pružio svoj maksimum. – rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović.

Selektor je ocenio da je izostanak Gorana Pandeva zbog žutih kartona pozitivna okolnost po naš tim, Mihajlović je rekao i da su kritike koje su upućene na račun iskusnijih igrača pozitivno prihvaćene.

Razgovarao sam sa Ivanovićem, Kolarovim, rekao sam im sve što sam mislio tokom analize utakmice. Ne kritikujem nikoga što mu želim loše već upravo obrnuto, želim najbolje svima nama. Sada je njihov deo da kritike shvate na pravi način. – naglasio je Mihajlović.

Utakmica počinje u utorak (16.10.2012.) u 20:30 a direktan prenos možete da pratite na našem sajtu i na Prvoj Srpskoj televiziji.

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)