Selektor reprezentacije Srbije, Siniša Mihajlović, izjavio je posle poraza od 2:0 da je Francuska sve svoje šanse stvorila posle grešaka njegovih izabranika. Golove su postigli Riberi i Maluda.

Siniša Mihajlović smatra da je reprezentacija Francuske sve svoje šanse stvorila posle grešaka srpskih igrača.

Siniša Mihajlović, selektor Srbije

Mnogo smo grešili u prvom pasu i Francuzi su sve šanse stvorili iz naših izgubljenih lopti. Ima još da se radi, važno je da u ovom trenutku vidimo sve igrače, gde su i kako igraju. To su mladi momci koji imaju veliki potencijal i što više utakmica imaju, to će pre porasti – izjavio je Mihajlović za TV Prva posle meča u Remsu.


Mihajlović je rekao da je bila mnogo negativnih stvari, ali da sada zna na čemu treba da radi.

Bilo je dosta negativnih stvari, ali i one su pozitivne, jer sada znamo na čemu treba da radimo ubuduće. Moramo da budemo spremni za početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Mihajlović je i sada istakao da ima mnogo posla a malo vremena i da će stvari biti sve jasnije nakon utakmice u Stokholmu, 5. juna, protiv Švedske.

Svi su važni u reprezentaciji. Bilo je pozitivnih stvari i lepih iznenađenja. Slika je sve jasnija. Posle Švedske će nam manje-više biti sve jasno i od avgusta ćemo imati 22-23 igrača koji će biti u kvalifikacijama – zaključio je Mihajlović.

Treba da istaknemo i činjenicu da je Francuska igrala u najjačem sastavu dok je selektor Mihajlović u prvu postavu izveo kombinovan sastav. Nadamo se što boljem rezultatu protiv Švedske.
(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)