Selektor naše fudbalske reprezentacije Siniša Mihajlović rekao je da je Škotska reprezentacija blagi favorit u utakmici protiv Srbije. Mihajlović je naglasio da spremama i određena iznenađenja u sastavu.


Meč u Glazgovu biće veoma težak, naša grupa je ujednačena i svakako da naš rival ima šanse da se plasira na Mondijal. Analizirali smo Škote, znamo sve njihove vrline, ali primetili smo i neke slabosti, rekao je Mihajlović u Glazgovu.

Mihajlović je zadovoljan što će Hempden park biti napunjen u duelu protiv Srbije. Na pitanje škotskih novinara o tome ko je najopasniji u timu Škotske – Mihajlović je odgovorio da je to Daren Flečer.

Mihajlović nam je ostavio i zagonetku što se tiče sastava „Orlova“ u sutrašnjoj utakmici.

Videćete u subotu… Slika o timu i mogućnostima igrača mi je sasvim jasna. Jako je bitno da se startuje pobedom zbog psihologije, tri boda i samopouzdanja. Remi u Glazgovu bi, naravno, bio dobar rezultat za nas, a čak i posle poraza imaćemo dovoljno vremena da se sve ispravi. Igramo u grupi u kojoj svako svakoga može da pobedi i čeka nas deset utakmica, rekao je Mihajlović.

Utakmica počinje u 16:00 a direktan prenos je na Prvoj Srpskoj televiziji i na našem web sajtu.

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)