Srbija će imati brojne navijače u Stokholmu i to je pozitivna činjenica, ali posle današnjih informacija da će stadion „Rasunda“ dobiti FS Kosova na poklon, izazvalo je strah u taboru naše reprezentacije od eventualnih incidenata što nam nimalo ne bi trebalo s obzirom da su srpski navijači u UEFA-i još pod „velikom lupom“ zbog „slučaja Đenova“ i ostalih manjih incidenata kao i incidenata koje su priredili navijači Crvene zvezde i Partizana.Siniša Mihajlović apeluje na navijače Srbije da se uzdrže od bilo kakvih incidenata i da dostojanstveno bodre .
Na stadionu će biti oko 5.000 navijača Srbije, što znači da će ceo sektor koji je namenjen gostujućim navijačima biti ispunjen do poslednjeg mesta.

U našem taboru se pribojavaju od eventualnih incidenata pa je selektor Siniša Mihajlović uputio apel navijačima da se suzdrže od bilo kakvih incidenata i da dostojanstveno bodre svoj tim.


Srpski navijači su odavno „pod lupom“, a FS Srbije očekuje kazna zbog ispada navijača u Sent Galenu protiv Španije.

Što se same utakmice tiče, Mihajlović je već objavio sastav u kojem će Srbija igrati sutra.
Aleksić (Kahriman od 45′) – Subotić, Maksimović, Luković (D. Tošić), Tomić, Petrović, Mijailović (Ignjovski), Obradović – Lazović, Z.Tošić – Lekić (Šćepović od 45′).

Mihajlović je naglasio da ne odustaje od formacije sa kojom smo igrali protiv Španije i Francuske i nada se da će se danas uticaj takve formacije odraziti i na rezultat.

Rezultat nije u prvom planu, ali mi idemo na pobedu. Ostaćemo u istoj formaciji, ali ćemo promeniti neke delove u igri i kada imamo i kada nemamo loptu, jer Švedska igra drugačijim stilom od naša dva prethodna protivnika. Cilj ostaje isti – da se odigra što bolje i ostvari dobar rezultat“, izjavio je Mihajlović.

Utakmica Švedska – Srbija počinje večeras u 19:00 a direktan prenos možete da pratite na dobro poznatom mestu – na sajtu BeliOrlovi.rs, a nakon utakmice pripremićemo vam i ekskluzivne fotografije sa stadiona „Rasunda“.

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)