Selektor Srbije Siniša Mihajlović u novogodišnjoj noći poželeo je da reprezentacija Srbije ima malo više sreće u kvalifikacijama za SP 2014. u Brazilu.

sinisa-mihajlovic

Moram da verujem u Deda Mraza zbog mog najmlađeg sina Nikolasa. Želim u novoj godini dobro zdravlje svojoj porodici, igračima, saradnicima i sebi. Moja novogodišnja želja za 2013. je da se kvalifikujemo za Mondijal u Brazilu i da imamo malo više sreće na tom putu. – izjavio je Mihajlović za „Blic“.

Mihajlović je rekao da nije zadovoljan brojem bodova.

Napravili smo korak napred, ali nisam zadovoljan brojem osvojenih bodova. Prema prikazanoj igri, pogotovo protiv Beglije, zaslužili smo daleko više.

Mihajlović kaže i da može da vrati vreme ne bi ništa menjao.

Ne. Zašto bih? Niko me ni na šta nije terao, ušao sam u proces podmlađivanja reprezentacije i ne kajem se zbog toga.

Selektor Srbije kaže da se Adem Ljajić još uvek nije javio.

Ne javlja se, ali to je njegov problem. Ne razmišljam o tome. Tačno je da mi je na oku jer igra u Italiji, ali ga pratim onoliko koliko pratim i ostale. Fiorentinu najviše zbog Tomovića.

Selektor Mihajlović kaže da utakmica u Zagrebu može da bude prekretnica.

Ima još šest utakmica i svašta moše da se desi. Meč s Hrvatima u Zagrebu može da bude prekretnica. Spremili smo sve što nam treba, ostaje nam samo da se nadamo da će nam igrači doći zdravi i u dobroj formi pred martovske duele. Ja sam optimista – završio je Mihajlović.

Miloš Jovanović, Beli Orlovi